Tones Quartdagbok

Slik har vi det på Quarten i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tone Marie Jørgensen er 16 år og kommer fra Kristiansand. Denne uka gleder hun seg vilt til alt som skjer på Quarten. Denne uka skriver hun om sine opplevelser i Dagbladet.no.

<>Tones Quartdagbok <> Alder: 16 år. Bor: Sentralt i Kristiansand, skal bo hjemme under quarten, med ei venninne. Interesser: Løper orientering, sær sport, men man blir hekta, musikk, over, under, forran og bak, hele tiden, og selvfølgelig vennene mine. <> Skal se: Mandag: Sissy Wish, Snow patrol, Modest Mouse og Morrissey. Tirsdag: The Cumshots, Roots Manuva og Black Eyed Peas. Onsdag: Tha Von Bondies, The Darkness og N.E.R.D. Torsdag: Franz Ferdinand, Alicia Keys og Pixies. Fredag: Biffrønk, Sean Paul, Gluecifer og Monster Magnet. Lørdag: The Hives, My Dying Bride og The Fiery Furnaces. <> Jeg kommer nok til å få med meg noen andre konserter også, men disse har jeg planlagt å gå på. Fikk en aha-opplevelse på Span-konserten (og Fritjof Nilsen er dritfin live) Det er bare en dag igjen til Pixies spiller i Bendiksbukta, i min egen hjemby.

Dagens nedtur:

Skulle gjerne hatt backstage pass, slik som de to jentene fikk. Ellers er det ingen verdens ting som har lagt en demper på humøret i dag.

Tirsdag: Endelig er Quarten ordentlig i gang, og jeg koser meg stort. I dag så jeg først My Morning Jacket, som var ganske bra, og deretter stod Slipknot og The Black Eyed Peas for tur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer