Tones Quartdagbok

Tone (16) kommer seg backstage, får vip-pass og nå blir hun venner med popstjerner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tone Marie Jørgensen er 16 år og kommer fra Kristiansand. Denne uka gleder hun seg vilt til alt som skjer på Quarten. Hun skriver om sine opplevelser i Dagbladet.no.

Torsdag: Mine nye venner Franz Ferdinand. Dette blir da en fin, fin dag tenkte jeg da jeg gikk gjennom porten til Quarten.

Det var feil. Dagen overgikk alt annet. Hele 7 konserter fikk jeg med meg, The Brand, Stellastar*, Erik Faber, Franz Ferdinand, Scissor Sister, Pixies og Alicia Keys.

Men høydepunktet var ikke å finne på scenen, ikke før senere hvertfall. Da jeg sto på Odden under norske The Brands konsert, fikk jeg øye på tre av medlemmene i Franz Ferdinand, de sto og spiste pølse.

"Aha!" tenkte jeg, dette får jeg utnytte. Så med min beste engelsk gikk jeg bort til dem og hilste høflig. De viste seg å være utrolig hyggelige og lurte på hva jeg skulle se videre utover kvelden. Jeg var mer interresert i å vite hva de skulle se, og hva de syntes om festivalen så langt.

- Det er kjempegøy å spille her. Vi synes alltid det er morsomt med spillejobber, med det blir spesielt gøy når vi får dra til steder som Quart-festivalen. Faktisk så har vi fått med oss flere konserter allerede, og vi gleder oss veldig til Pixies senere i kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer