Tones quartdagbok

Tone (16) er på Quart og begynner å bli lei av været.

Tone Marie Jørgensen er 16 år og kommer fra Kristiansand. Denne uka gleder hun seg vilt til alt som skjer på Quarten. Denne uka skriver hun om sine opplevelser i Dagbladet.no.

<> Tones Quartdagbok<>
 • Alder: 16 år.
 • Bor: Sentralt i Kristiansand, skal bo hjemme under quarten, med ei venninne.
 • Interesser: Løper orientering, sær sport, men man blir hekta, musikk, over, under, forran og bak, hele tiden, og selvfølgelig vennene mine.
 • <> Skal se: Mandag: Sissy Wish, Snow patrol, Modest Mouse og Morrissey. Tirsdag: The Cumshots, Roots Manuva og Black Eyed Peas. Onsdag: Tha Von Bondies, The Darkness og N.E.R.D. Torsdag: Franz Ferdinand, Alicia Keys og Pixies. Fredag: Biffrønk, Sean Paul, Gluecifer og Monster Magnet. Lørdag: The Hives, My Dying Bride og The Fiery Furnaces. <>Jeg kommer nok til å få med meg noen andre konserter også, men disse har jeg planlagt å gå på.
 • Les gårsdagens dagbokinnlegg.
 • Les de to første rapportene til Tone

  Fredag: Min egen værmelding for i morgen: Strålende sol og ingen vind. Begynner å bli lei av at været ødelegger anledninger som denne.

  Hvor gøy er det egentlig å stå i gjørme til knærne mens regnvannet sildrer nedover ryggen og mobilen har klikka på grunn av at alt vannet har samla seg i en dam nederst i sekken? Heldigvis hadde jeg ingen natt i telt å se frem til...

  Noen andre som også gjerne skulle sett sola i går, var bandet Biffrønk.

  Hygelige som de er ville de også snakke om andre ting enn bare været da jeg traff dem.

  - Vi er her for å ha det gøy og for å nyte det å spille på en så stor festival. Også ska vi selvfølgelig få med oss noen konserter.

  Noen kometkarriere er altså ikke i planene (eller så tør de bare ikke si

  det). Men at dører åpner seg nå, det er sikert og visst:

  - I hvertfall den bak scenen, der står det en mann og åpner for oss hver gang. Det er nytt for oss.

  Jeg lurte litt på hva Biffrønkene mente om scene-showet til the Cumshots, er det noe slikt vi kan vente oss fra dem selv?

  - Sånn der er bare barnslig. Vi kommer aldri til å finne på noe lignende.

  Altså er Biffrønks konserter stedet for de som vil se original musikk med sjel og sjarm, og ikke for de som vil se folk redde regnskogen på en noe forunderlig måte.

 • Dagens opptur: Kjempegøy Biffrønk konsert på Odden.
 • Dagens nedtur: Det ufyselige drittværet som vi alle håper er borte vekk i morgen.