Toni ble nattas store Emmy-overraskelse

Ødela favorittenes totale dominans.

OVERRASKELSE: Toni Collette brøt seiersrekka til 30 Rock, ved å vinne prisen for sin innsats i The United States of Tara. FOTO: SCANPIX/REUTERS
OVERRASKELSE: Toni Collette brøt seiersrekka til 30 Rock, ved å vinne prisen for sin innsats i The United States of Tara. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||• Disse norske kanalene viser Emmy-vinnerne • Bildeserie: Heidi (36) kom i åletrang kjole

(Dagbladet.no): På forhånd var det ventet at «30 Rock» skulle hente hjem alt som var av priser innen komikategorien, mens «Mad Men» ville gjøre det samme innen drama.

De to har dominert Emmy også de siste par årene, og vert Neil Patrick Harris (Dr. Doogie) spøkte også med komiseriens favorittstempel da han innledet nattas utdeling i Orpheum Theatre i Los Angeles:

- La oss for denne kveldens skyld håpe at Kanye West liker «30 Rock», sa han, med spøkefull henvisning til skandalen under årets MTV Awards.

Flere overraskelserLa oss slå det fast: Dette ble igjen en stor kveld for begge de to seriene. Men natta hadde også plass til noen overraskelser. For eksempel vant Toni Collette prisen for beste kvinnelige komiskuespiller, foran kjempefavoritt Tina Fey. Collette har spilt rollen som Tara i «United States of Tara» - en kvinne med dissosiativ identitetsforstyrrelse (flere alternative personligheter).

Også kategorien beste kvinnelige birolle i en komedie gikk til en overraskelse - Kristin Chenoweth, som spilte Olive Snook i nå kansellerte «Pushing Daisies». - Dette passer bra, siden jeg er arbeidsledig nå. Noen som har en jobb? Jeg liker både «Mad Men», 30 Rock» og 24, sa Chenoweth i takketalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer