Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Tony Hawk Underground»

Sport / Action fra Neversoft / ActivisionFor: PlayStation 2, Xbox og GameCube (november 2003)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

<>Forrige spill

På tross av at samtlige Tony Hawk-spillene har gjort det svært godt, alle fire, er det på høy tid at Neversoft tar grep og gjør noe nytt med serien. Og det er nettopp det de prøver på med «Tony Hawk Underground».

Det er ikke lenger kun skatingen det skal dreie seg om, nå er du plutselig midt i en slags «Grand Theft Auto»-affære, med utspring i skateparken. Du kan løpe rundt, du kan kjøre forskjellige framkomstmidler, og hele spillet drives fram av historiebaserte oppgaver. Men for all del, det vil fortsatt være rikelig plass for skatingen.

Du kan lage dine egne parker, mål, tricks og brett. Men der du tidligere bare kunne lage forholdsvis enkle skateparker, kan du her nærmest lage en ny by, som du etterpå kan utforske fritt - eller tillegge oppgaver. Med alle de forskjellige mulighetene du har utover selve spillets handling, som allerede virker som kan by på mye bra, blir det spennende å se det endelige resultatet til vinteren.