Tooji snakker ut om mobbingen

- Det var fysisk vold, sier MGP-vinneren.

BLE MOBBET:  Melodi Grand Prix-vinner Tooji Keshtkar forteller om de vanskelig skoleårene i morgensdagens sending av «Skavlan».
Foto: ROGER VIKSTRØM / Dagbladet
BLE MOBBET: Melodi Grand Prix-vinner Tooji Keshtkar forteller om de vanskelig skoleårene i morgensdagens sending av «Skavlan». Foto: ROGER VIKSTRØM / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM (Dagbladet): Den 11. februar sang Tooji Keshtkar (24) seg inn de norske folkehjertene med låten «Stay» i Oslo Sektrum. I mai representerer han Norge i Eurovision i Baku, Aserbajdsjan.

Men livet har ikke alltid vært like enkelt for den unge gutten. I morgen er han gjest hos «Skavlan», som ble spilt inn i Stockholm i kveld. Der forteller han om flukten til Norge og om da han ble mobbet på skolen.

- Det er ikke slik at jeg tenker så mye på det, men barndommen var preget av mye mobbing og en skole som ikke tok tak i det. Jeg brukte mesteparten av friminuttene til å gjemme meg, fordi det var meg mot alle de andre barna. Det var fysisk vold og jeg ble kalt jævla pakkis, sier Tooji i programmet.

Gjemte seg Videre forteller han at han var redd for å bli tatt av de andre elevene og hvordan han gjorde alt for å komme seg unna.

- En gang da ungene kom etter meg, løp jeg og gråt. Da jeg fant den første døra utenfor skolen, banket jeg på uten å vite hvem som bodde der. Jeg gråt da hun åpnet, og hun lurte på hva den lille ungen gjorde der. Jeg sa «vær så snill, kan jeg gjemme meg her?». Etter det pleide jeg å gjemme meg hos henne, og hun brukte å smøre ei brødskive til meg, forteller han i «Skavlan».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer