«Top Gear» går til Amazon for å lage nytt bilprogram

«Gode nyheter! Jeg har fått jobb hos Amazon. Dårlige nyheter! Det har de andre to også» skriver James May på Twitter.

BORTE: James May, Jeremy Clarkson og Richard Hammond er ferdig med «Top Gear» og på vei inn i nye bilprosjekter. Foto: NTB Scanpix
BORTE: James May, Jeremy Clarkson og Richard Hammond er ferdig med «Top Gear» og på vei inn i nye bilprosjekter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Endelig er det klart. Amazon Prime blir neste stoppested for «Top Gear»-gutta. Det melder Amazon selv. 

- Millioner av mennesker har sagt at de ønsket å se gutta tilbake på skjermen, og vi er veldig glade for å kunne sørge for at det skjer, sier Jay Marine i Amazon. 

Det ble tidlig spekulert i at bilstjernene var på vei til Netflix, men nå er det altså klart at Amazon vant kampen om de tre. 

- Vi kan ikke vente med å se hva Jeremy, James og Richard har opp i ermet, fortsetter Marine. 

Fra fly til romskip «Top Gear»-guttas nye program er forventet klar i 2016. 

James May bekrefter det hele på Twitter: «Gode nyheter! Jeg har fått jobb hos Amazon Video UK. Dårlig nyheter! Det har de andre to også»

- Jeg føler jeg har tatt steget ut av et biplan-fly og inn i et romskip, sier Jeremy Clarkson om sitt nye ansettelsesforhold. 

Det nye programmet har foreløpig ikke noe navn, og skal produseres av Andy Wilman, som var trioens produsent i «Top Gear» også. For å se det nye programmet må du ha abonnement på Amazon. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.