«Top Gear»-gutta med nytt bilprogram

Bekrefta av Jeremy Clarkson.

NORGESBESØK: Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gjestet nylig Norge, da de holdt flere show i Stavanger. Foto: Halvor Solhjem Njerve / Dagbladet
NORGESBESØK: Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gjestet nylig Norge, da de holdt flere show i Stavanger. Foto: Halvor Solhjem Njerve / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at Jeremy Clarkson fikk sparken fra BBC og «Top Gear» i mars tidligere i år, etter en rekke kontroversielle hendelser, bestemte hans «Top Gear»-kolleger James May og Richard Hammond seg også for å forlate det suksessrike programmet. 

Siden har det store spørsmålet vært hva som vil skje med trioen, men vel så mye hva som vil skje med det kjente TV-programmet.

Forrige uke ble det klart at det er TV-og radiopersonlighet Chris Evans (49) som skal ta over Clarksons rolle som «Top Gear»-leder.

Nytt bilprogram Nå ser det ut til at Clarkson, Hammond og May får formidle sin bilentusiasme i nytt program. I et intervju med The Sunday Times har Clarkson bekreftet at han returnerer til TV-skjermene med nytt program, og at hans kolleger Hammond og May slår følge, skriver Business Insider ifølge VG.

Det er ifølge avisa ventet en uttalelse i løpet av få uker, men det er fortsatt usikkert hvor programmet skal sendes.

Ifølge iDigitalTimes skal første episode av programmet imidlertid sendes før «nye Top Gear» returnerer på skjermene i mars neste år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer