NORGESBESØK: Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gjestet nylig Norge, da de holdt flere show i Stavanger. Foto: Halvor Solhjem Njerve / Dagbladet
NORGESBESØK: Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gjestet nylig Norge, da de holdt flere show i Stavanger. Foto: Halvor Solhjem Njerve / DagbladetVis mer

«Top Gear»-gutta med nytt bilprogram

Bekrefta av Jeremy Clarkson.

(Dagbladet): Etter at Jeremy Clarkson fikk sparken fra BBC og «Top Gear» i mars tidligere i år, etter en rekke kontroversielle hendelser, bestemte hans «Top Gear»-kolleger James May og Richard Hammond seg også for å forlate det suksessrike programmet. 

Siden har det store spørsmålet vært hva som vil skje med trioen, men vel så mye hva som vil skje med det kjente TV-programmet.

Forrige uke ble det klart at det er TV-og radiopersonlighet Chris Evans (49) som skal ta over Clarksons rolle som «Top Gear»-leder.

Nytt bilprogram Nå ser det ut til at Clarkson, Hammond og May får formidle sin bilentusiasme i nytt program. I et intervju med The Sunday Times har Clarkson bekreftet at han returnerer til TV-skjermene med nytt program, og at hans kolleger Hammond og May slår følge, skriver Business Insider ifølge VG.

Det er ifølge avisa ventet en uttalelse i løpet av få uker, men det er fortsatt usikkert hvor programmet skal sendes.

Ifølge iDigitalTimes skal første episode av programmet imidlertid sendes før «nye Top Gear» returnerer på skjermene i mars neste år.

I Norge Nylig gjestet trioen Norge for å avholde fire liveshow på Sørmarka arena i Stavanger. Da kunne Clarkson fortelle at han siden BBC-exiten hadde fått jobbtilbud fra russisk militær-tv.

May og Hammond kunne imidlertid melde om litt mindre interessante tilbud.

- Jeg har fått tilbud om å være kelner i den lokale puben, vaske biler og gjøre lørdagsleveranser for et slakteri, påstod May.

- Jeg har lyst til å gå med avisen. Jeg må bare fikse sykkelen min først, sa Hammond til Dagbladets reporter.