SAVNER GJENGEN:  Jeremy Clarkson fra BBC-programmet «Top Gear» på snarvisitt i Oslo - før han fikk sparken. Foto: Eivind Skjervum
SAVNER GJENGEN: Jeremy Clarkson fra BBC-programmet «Top Gear» på snarvisitt i Oslo - før han fikk sparken. Foto: Eivind SkjervumVis mer

«Top Gear»-Jeremy Clarkson uttaler seg

- Jeg vil savne «Top Gear».

«En hel verden» har ventet på en eller annen reaksjon fra Jeremy Clarkson.

Føler på savnet I sin første kommentar etter at han fikk sparken fra det populære BBC-showet forteller han at han savner å være en del av «Top Gear»-teamet.

Han ble suspendert fra Top Gear 25. mars etter et «uprovosert fysisk angrep» på en produsent.

Kort tid senere ble det klart at han fikk sparken fra BBCs mest populære show gjennom tidene. Men etter flere episoder der BBC-ledelsen mener at Clarkson har gått over streken, fikk de tydligvis nok av den egenrådeige og utagerende reporteren.

Vet ikke om han angrer? Det er BBC som melder dette, etter at han kommenterer bruddet for første gang - i sin spalte i The Sun. Han takker for alle støtte som Top Gear-fans over hele verden har gitt ham av støtteerklæringer.

«Hjertelig takk til alle de som har skrevet hvor mye hvor mye de vil savne meg i Top Gear. Jeg kommer til å savne showet.»

Jeremy Clarkson sier ikke noe mer om alt bråket rundt oppsigelsen forrige måned. Det er heller ikke kjent om han angrer på angrepet på «Top Gear»-produsent Oisin Tymon etter at det ikke ble servert varm mnat etter en dags filming.