«Top Gear»-Jeremy Clarkson uttaler seg

- Jeg vil savne «Top Gear».

SAVNER GJENGEN:  Jeremy Clarkson fra BBC-programmet «Top Gear» på snarvisitt i Oslo - før han fikk sparken. Foto: Eivind Skjervum
SAVNER GJENGEN: Jeremy Clarkson fra BBC-programmet «Top Gear» på snarvisitt i Oslo - før han fikk sparken. Foto: Eivind Skjervum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«En hel verden» har ventet på en eller annen reaksjon fra Jeremy Clarkson.

Føler på savnet I sin første kommentar etter at han fikk sparken fra det populære BBC-showet forteller han at han savner å være en del av «Top Gear»-teamet.

Han ble suspendert fra Top Gear 25. mars etter et «uprovosert fysisk angrep» på en produsent.

Kort tid senere ble det klart at han fikk sparken fra BBCs mest populære show gjennom tidene. Men etter flere episoder der BBC-ledelsen mener at Clarkson har gått over streken, fikk de tydligvis nok av den egenrådeige og utagerende reporteren.

Vet ikke om han angrer? Det er BBC som melder dette, etter at han kommenterer bruddet for første gang - i sin spalte i The Sun. Han takker for alle støtte som Top Gear-fans over hele verden har gitt ham av støtteerklæringer.

«Hjertelig takk til alle de som har skrevet hvor mye hvor mye de vil savne meg i Top Gear. Jeg kommer til å savne showet.»

Jeremy Clarkson sier ikke noe mer om alt bråket rundt oppsigelsen forrige måned. Det er heller ikke kjent om han angrer på angrepet på «Top Gear»-produsent Oisin Tymon etter at det ikke ble servert varm mnat etter en dags filming.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer