Top Gear-show i Stavanger utsettes til senere i år

Det bekrefter BBC.

UTSETTER STAVANGER-TUR: Top Gear-showene som skulle finne sted i Stavanger neste uke blir utsatt til senere i år. Foto: NTB Scanpix
UTSETTER STAVANGER-TUR: Top Gear-showene som skulle finne sted i Stavanger neste uke blir utsatt til senere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De fire Top Gear-showene som skulle finne sted i Stavanger neste uke, blir utsatt til senere i år, bekrefter BBC.

- Top Gear Live beklager å måtte meddele billettkjøperne til neste ukes show i Stavanger at vi må utsette alle fire oppsetningene. I løpet av de neste par ukene blir nyoppsatte datoer for senere i år bekreftet, opplyser en BBC-talsmann til Daily Mail.

I mellomtiden er altså Stavanger-showene utsatt på ubestemt tid, slik Stavanger Aftenblad skriver.

Talsmannen opplyser videre at to Top Gear-show i Sydney i Australia 18. og 19. april foreløpig ser ut til å gå som planlagt. Det gjør også de øvrige showene som er planlagt fremover, med unntak av Stavanger-oppsetningene, melder BBC.

- Aner ikke De lokale arrangørene av det planlagte Top Gear-showet i Stavanger uttaler til Stavanger Aftenblad aner ikke om det noensinne blir noe av oppsetningen i oljebyen etter at BBC onsdag sparket Jeremy Clarkson som programleder.

Det er ikke bare TV-programmets framtid som er uklar. Også liveshowene er helt i det blå.

«Aner ikke», er svaret fra daglig leder Karton Nilsen i Folkehallene når han blir spurt om hva som nå skjer videre. Folkehallenes Sørmarka Arena er stedet der showet skulle ha blitt holdt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.