Top Gear-sjef til Dagbladet: Lover nye råskinn og høy fart

- Det er så hårene reiser seg i nakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I mai er det duket for en ny sesong av BBC-serien Top Gear. Administrerende direktør i «Top Gear», Adam Waddell, sier til Dagbladet at den kommende sesongen er fornyet på mange områder.

- Vi bestemte oss for å ikke ha tre programledere da vi startet castingen. Det er en av de tingene vi har gjort bevisst for å fornye programmet, sier han.

I mars i fjor ble det kjent at Jeremy Clarkson hadde fått sparken etter at han gikk fysisk til angrep på en produsent.

En måned etter ble det kjent at hans to makkere, James May og Richard Hammon, også forlot BBC og «Top Gear». Samtidig ble det spekulert i om radiostjernen Chris Evans skulle ta over for Clarkson. Det ble bekreftet i juni.

Stort navn I februar ble det kjent at skuespiller og bilentusiast Matt LeBlanc skal lede serien sammen med Evans.

Evans har vært en stor fan av programmet i en årrekke, og Waddell sier at det bare tok et par dager før avtalen var i boks.

- Han har gjestet «Top Gear» flere ganger og  er et stort navn i Storbritannia. Med en enorm interesse for biler, en egen bilsamling og egen bil- og musikkfestival var det ikke et vanskelig valg, sier Waddell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer