Topp med Bond

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den store guttedrømmen: Å sveve i livsfare og på oppfinnsomt vis ta livet av fæle skurker. Å nedlegge yppige blondiner, forføre mystiske brunetter og temme fyrrige rødtopper.

Og selvfølgelig krydre tilværelsen med knusktørre replikker og enda tørrere Dry Martinier.

Selvfølgelig får du ikke alt dette i et tv-spill. Men «Everything or Nothing» er kanskje det nærmeste du kommer. Og det gir garantert Bond-fans mye mer glede enn den siste filmen gjorde.

Spillet er ikke basert på en film, men kunne gjerne vært det. Historien er skrevet av Bruce Feirstein, mannen bak manuset til både «GoldenEye», «Tomorrow Never Dies» og «The World is Not Enough», og har alle elementer en god Bond-film skal ha.

Stikkord: Høyt tempo, en stormannsgal superskurk, massevis av eksotiske locations - og morsomme tekniske dingser som fort viser seg å bli livreddere. Kjempegøy.

De ymse kjøresekvensene er også et kapittel for seg. Selv om de bare er spill i spillet, er de helt på høyde med en rekke andre bil- og motorsykkelspill. Flerspillermodus kunne vært bedre, men likevel. Totalt blir dette rene Kinderegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.