Topper tvilsom liste for fjerde år på rad

«Game of Thrones» stjeles mest på nett.

POPULÆR SERIE: «Game of Thrones», her ved karakteren Tyrion Lannister (Peter Dinklage), har blitt en tv-serie-favoritt verden over - også hos nettpirater. For fjerde år på rad er den årets med nedlastede serie - på ulovlig vis. Foto: HBO
POPULÆR SERIE: «Game of Thrones», her ved karakteren Tyrion Lannister (Peter Dinklage), har blitt en tv-serie-favoritt verden over - også hos nettpirater. For fjerde år på rad er den årets med nedlastede serie - på ulovlig vis. Foto: HBO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): HBO-serien topper lista over tv-serier som ble mest ulovlig nedlastet i 2015, melder CBS News.

«Game of Thrones» er på ingen måte en «underdog» til den tvilsomme hederstittelen, ettersom den har toppet lista også de tre foregående årene.

Den mye omtalte sesongavslutningen ble ulovlig nedlastet hele 14,4 millioner ganger, ifølge TorrentFreak, en side som følger piratkopiering og fildelingstrender.

Mer enn halvparten av nedlastingene fant sted den første uka etter at programmet ble sendt, skriver CBS News.

«The Walking Dead» og «The Big Bang Theory» kaprer andre- og tredjeplassen på lista over mest ulovlig nedlastede serier, med henholdsvis 6,9 og 4,4 millioner ulovlige nedlastinger hver.

Superhelt-seriene «Arrow» og «Flash» følger hakk i hæl.

HBO har tidligere gjort det klart at de ikke liker at nettpirater tar for seg av serien deres på ulovlig vis.

Dagbladet skrev i april at HBO sendte ut advarsler til tusenvis av nettpirater, med klar ordre om å avslutte videre deling av de nedlastede «Game of Thrones»-filene.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer