Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Toppløst tøv

Hadde Harry Sinclair tatt seg bryet med å gjøre ferdig filmen sin, kunne den nok blitt helt okay. Som det nå er, er tittelen det beste med denne suppa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ikke at de toppløse kvinnene spiller noen stor rolle i historiens løp. Tittelen henspiller på et manus filmens Antony (Ian Hughes) har skrevet. Manuset er like elendig som Antony er stokk dum.

«Toppløse kvinner....» er en av disse rufsete småfilmene, som gir seg ut for å være rocka bare fordi gitarer uler i bakgrunnen, og fordi alle personene har uvanlig lite orden i sysakene. De er unge, sånn mellom 25 og 30, og fordriver tida med å påføre hverandre lite originale misforståelser. Fokus er på Liz (Danielle Cormark), ufrivillig gravid, for seint ute til abort, og det er ikke grenser for hvordan hun roter til livet med en serie fomlete mannfolk. Samtlige karakterer er sterkt infantile.

Regissør Sinclair er sikkert ikke gamle karen selv. Han har satt i gang med å filme et lite utviklet manus, med uferdige roller og en haug episoder løselig bundet sammen. Hm.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!