Toppmøte i Stockholm

STOCKHOLM (Dagbladet): I går kveld var både Alanis Morissette og Madonna på plass i den svenske hovedstaden. Alanis for å holde en særs eksklusiv klubbkonsert, Madonna for å se på.

Det var i hvert fall statusen på ryktebørsen i Stockholm da Dagbladet gikk i trykken seint i går kveld. Madonna holder hoff for skandinavisk presse i formiddag. Og Alanis Morissettes intime konsert på en av Stockholms heteste in-klubber i går kveld, ble bestemt så seint som i forrige uke.

En av grunnene til at Alanis bestemte seg for å gjøre denne konserten, skal være for å få tid til et møte med «Mor sjøl».

M&M

Madonna og Morissette har nemlig mer enn yoga til felles. Madonna «oppdaget» Alanis Morrissette og ga henne sporenstreks kontrakt på sitt eget plateselskap for noen år siden. Albumet «Jagged Little Pill» solgte 28 millioner eksemplarer og Alanis ble stjerne over natta. Etter det har ikke de to celebritetene hatt mye med hverandre å gjøre. Men da Dagbladet møtte Alanis i London tidligere i høst, fortalte hun stolt at Madonna hadde ringt og var svært begeistret etter å ha fått høre gjennom oppfølgeren «Supposed Former Infatuation Junkie».

I går fikk Madonna mulighetene til å se sin nye gullgruve «live».

Platina i Norge

Morissette har nylig vært på en liten turné i USA, men har ifølge plateselskapet ingen planer for noen europaturné foreløpig. Bortsett fra en opptreden på en gallaforestilling til inntekt for Amnesty International i Paris dagen før, blir Nobelkonserten i Oslo 11. desember det eneste Europa ser av Alanis i denne omgang.

For amerikanerne vil ha gulljenta hos seg. I USA seilte hennes nye album som forventet opp på førsteplass på salgslistene og i går ble det kjent at Alanis også har solgt til platina i Norge.

Vi gratulerer, og bringer anmeldelse fra klubbkonserten i morgen.