Toppmøte

De er jevnaldrende, oppvokst i samme by og startet hvert sitt suksessband på samme tid. Men først nå har Paul Waaktaar Savoy og Lars Lillo-Stenberg funnet hverandre. Det låter som et særdeles fruktbart samarbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det norske pop-toppmøtet fant sted i Waaktaar Savoys kombinerte villa og studio på Vinderen i Oslo denne sommeren. Der har Paul (36) fra a-ha og Savoy produsert den splitter nye deLillos-låta «Tyve null tre». Og Paul har brukt tida godt. Låta viser et deLillos slik man aldri før har hørt dem.

- Paul har tilført deLillos mer enn noen andre som har jobbet med oss opp gjennom karrieren, sier en strålende fornøyd Lars Lillo-Stenberg (36).

Frogner/ Manglerud

deLillos bruker høsten til å oppsummere sin 14 år lange karriere med samlealbumet «Gamle sanger om igjen». Men det er en helt ny låt som det er størst grunn til å være oppmerksom på.

«Tyve null tre» er den første låta har produsert for et annet norsk band.

Paul fra Manglerud og Lars fra Frogner har ikke tidligere jobbet sammen, selv om deres spor har krysset hverandre på annen måte. I lange perioder på 80-tallet var det Paul som styrte karrieren til deLillos.

- Indirekte var det det. Vi var prisgitt a-has verdensturneer. Årsaken var at vi hadde samme trommeslager på den tida. Øy-stein Jevanord var fast medlem i deLillos, samtidig som han var turnémusiker for a-ha, forklarer Lillo-Stenberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer