Toppsjef mistet Kurt

Kurt Nilsens ferd ut i verden vil fortsette til Canada, Australia og Sør-Afrika. Den viktigste av BMG-sjefene sto derimot værfast i London i går.

Av alle sjefer og markedsføringsmedarbeidere fra BMG-systemet som var ventet til Kurts andre Rockefeller-konsert i går, var Dave Shack den viktigste. Han er visepresident for de internasjonale satsingene ved BMGs London-kontor. På grunn av snøvær kom Shack seg aldri av gårde fra London til Oslo og Rockefeller i går, og dermed måtte hans nære medarbeider Philippa Demonte snakke om de største Kurt-planene:

- Sjefen min liker Kurt og albumet. Dette er et prosjekt vi har lyst til å satse på. Dette er første gangen jeg treffer Kurt, og det er spennende å se hva han er god for. Jeg synes han var best av alle som var med i «World Idol», og synes albumet hans er imponerende, sier Philippa Demonte, som snakker norsk etter et folkehøgskoleopphold i Norge og arbeid med Velvet Belly i BMG-systemet.

Det er hun, Shack og Kurt-manager Jan Fredrik Karlsen som sammen skal gjøre de avgjørende framstøtene mot det største og viktigste markedet: USA.

- Ingenting er klart i forhold til USA og England akkurat nå. Vi vil ikke bygge opp noen hype rundt Kurt og bygge luftslott. Men det er sjelden at Canada plukker opp noe uten at det allerede er ute i USA, sier Jan Fredrik Karlsen.

I går ble det klart at Canada, Australia og Sør-Afrika føyer seg inn i rekka av land som skal eller har gitt ut «I». Plata er allerede ute i Tyskland, Belgia, Nederland, Østerrike, Sveits og Island, og den skal snart ut i Polen og Finland.

Både USA og England er kjempestore - og trege - markeder.

LITT SJEF: Kurt Nilsen og britiske BMGs promo- og marketingmedarbeider Philippa Demonte på Rockefeller etter gårsdagens viktige konsert.