Tør du å virkelig drite deg ut?

Da kan du få oppleve AC/DC i New York.

(Dagbladet.no): AC/DC har mange lojale fans i Norge, og nå har vi lyst til å teste akkurat hvor langt den lojaliteten strekker seg.

Vi sitter nemlig på to billetter til en eksklusiv og intim konsert i New York 26. oktober. Flybilletter og hotell har vi også.

Det du skal gjøre er å sende oss et videobevis på at du er en ekte fan. Hvordan videoen ser ut, bryr vi oss mindre om - du kan velge å kle deg ut som Angus Young, synge som Brian Johnson eller rett og slett bare be på dine knær.

Vinnersjansene er like store om du bruker mobilkamera som hvis du bruker profesjonelt utstyr - det er først og fremst de gode og morsomme ideene vi er ute etter.

Men husk at du må være minst 18 år for å delta. Du må også være forberedt på at Dagbladet.no vil vise fram de beste og verste videobidragene i ukene før konkurranseslutt.

Send inn ditt bidrag til denne e-postadressen. Hvis vedlegget ditt er for stort for e-post, kan du ta kontakt med oss for å få tilgang til vår ftp-server.

3. oktober klokka 12 trekker vi så en vinner, som får ta med seg en kompis eller en venninne til New York.

Konkurransen er et samarbeid mellom Dagbladet.no og plateselskapet Sony BMG, og kommer i forbindelse med bandets nye plate «Black Ice» 20. oktober.

BLI MED I KONKURRANSEN: Trenger du inspirasjon? Se den nye musikkvideoen til «Rock N’ Roll Train» her. Foto: GUIDO KARP
BLI MED I KONKURRANSEN: Trenger du inspirasjon? Se den nye musikkvideoen til «Rock N’ Roll Train» her. Foto: GUIDO KARP Vis mer

Oppdatering: Vi har funnet en vinner! Hvem den heldige er, avslører vi mandag 6. oktober. Følg med.

Her kan du se den blodferske videoen til låta «Rock N’ Roll Train».

Tør du å virkelig drite deg ut?