Tør du?

Ingerid Stenvold skal gjøre Lydverket tilgjengelig for folk flest. Er det derfor hun nekter å ta Dagbladets krevende musikkquiz?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har blitt utfordret til å være med på quiz i jobbsammenheng flere ganger tidligere, og jeg svarer alltid nei. En meget kunnskapsrik kollega av meg stilte sporty opp på dette en gang, men hadde utrolig uflaks med spørsmålene. Vedkommende svarte feil på åtte av ti og endte opp med å se ut som en ordentlig dumskalle. Derfor: Takk, men nei takk.

Slik forpurrer Lydverkets påtroppende programleder effektivt vår utspekulerte plan. For vi skulle jo vise henne. Ta henne. Dømme henne. Sjekke om hun virkelig lever opp til rockeimaget hun har bygget seg opp ved siden av rollene som sportsanker og friskt fjes i målområdet. Veie hvorvidt kunnskapen hennes er tung nok til å lede landets viktigste musikkprogram. Men nei. Og nei takk.

Men kanskje er ikke denne krevende quizen så relevant likevel? Nettopp fordi den er for krevende. Laget av og for spesielt interesserte.

Fra i morgen vil nemlig Ingerid Stenvold gjøre Lydverket mer tilgjengelig.

Mer Britney Spears-

- Lydverket har fått et ufortjent stempel som et program som bare henvender seg til en indre kjerne av kjennere. Dermed har mange som kunne tenke seg å se på, blitt fremmedgjort. Men dette er en diskusjon som har pågått i redaksjonen lenge. Jeg har havnet midt oppi den, og er uansett bare en av mange som lager programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer