Tor med hammeren slår fra seg

Se den eksklusive traileren til «Thor».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kinogjengerne som ble sittende forbi rulleteksten på «Iron Man 2» kunne i noen få sekunder få et glimt av en svært kjent hammer, nederst i et enormt krater.

Det var første glimt av Marvel-storfilmen «Thor», som har premiere i april neste år. Her spiller Chris Hemsworth (kjent fra «Star Trek») selveste Tor med hammeren, slik han framstår i Marvel-tegneserien.

I filmen får vi se hvordan det går når Tor blir kastet ut av Vallhall av Odin (spilt av Anthony Hopkins), og ender opp som en tilsynelatende vanlig mann på jorda.

Men ingen superheltfilm uten superkrefter, noe Tor viser til gangs nede på jorda. Der ender han raskt opp med å bli en beskytter for menneskeheten, som står i fare når Tors adoptivbror Loke (spilt av Tom Hiddleston) truer med å invadere jorda.

Da kommer også hammeren godt med. Hvordan det hele framstår når det festes til det store lerretet for første gang, kan du få et inntrykk av i traileren øverst i saken.

I filmen, som er regissert av Kenneth Branagh, får vi også oppleve Natalie Portman og Stellan Skarsgård. Branagh er kanskje mest kjent for sine Shakespeare-filmer, noe som virket tiltrekkende for flere av skuespillerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer