Torde ikke stoppe regnskogssex

Politiet og Quarts sikkerhetssjef stod og så på, men valgte å la sex for åpen scene gå sin gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Var du der? Tips oss på mail, telefon 22 31 09 59 eller sendt QTIPS til 1937. QUART (Dagbladet.no): Dette skriver sikkerhetssjef Henning Kristiansen fra firmaet Pro-Sec i en rapport om den mye omtalte regnskogssexen under The Cumhots-konserten sist tirsdag.

I rapporten skriver Kristiansen at han var opptatt ved en annen scene da han ble gjort oppmerksom på av noen hadde samleie under Cumshots-konserten i Bendiksbukta. Han gikk straks bort til bukta der han fikk en rask oppdatering av to politimennene som stod og så på mens Tommy Hol Ellingsen og Leona Johansson hadde sex foran 4000 publikummere.

Kristansen skriver videre at han og politet var enig om at hendelsen var planlagt fordi paret entret scenen fra backstage-området, og at den kom til å skape reaksjoner i etterkant. Men de valgte å ikke gripe inn fordi Kristiansen anså det som sannsynlig at bandet ville prøve å hindre sikkerhetsvaktene i å stoppe konserten. Dette ville ifølge Kristiansen hisse opp publikum og føre til en mulig ukontrollerbar situasjon.

En svært irritert kriminalssjef Arne Pedersen tordner mot rapporten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer