Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tore er lei av TV

TRONDHEIM (Dagbladet): «Tore på sporet» er kåret til «Årets TV-program» av Dagbladets lesere - men i det nye året vil Tore Strømøy pense inn på et helt annet spor. Han jobber med et nytt programkonsept som skal lørdagsunderholde oss på NRK1 kommende høst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har ikke det nye konseptet ferdig ennå, men det kommer til å bli noe helt annet enn «Tore på sporet», sier den populære frøyværingen.

Mange blir nok skuffet over den meldingen. Dagbladets kåring er bare ett eksempel på programmets store popularitet.

- Det er veldig hyggelig at så mange setter pris på det vi gjør. Den positive responsen varmer virkelig, sier Tore Strømøy, som ikke er like begeistret for formen Dagbladets kåring har fått.

«Useriøst»

Han viser til at «Tore på sporet» ikke engang var kandidat ved fjorårets kåring, da programmet vant flere slike priser, og at det i år ble presentert med den nedlatende betegnelsen «sippeprogram».

- For meg blir dette useriøst, og derfor henger heller ikke denne kåringen høyest. Men at så mange TV-seere stemmer på oss, er jeg som sagt veldig glad for, sier Strømøy.

Han har hatt mange suksesser de siste årene. Stua er full av kunstverk vunnet i ulike TV-kåringer. Men jobbingen har også hatt sin pris.

Sliten

- Jeg har vært fryktelig sliten i det siste. Nå må jeg lage en programserie som ikke krever så mye arbeid og reising, sier Tore Strømøy.

Han synes at han har fått for mye oppmerksomhet i media, sett i forhold til at han er en ganske vanlig programleder på TV.

- Det er ikke sikkert andre synes det har vært så mye, men jeg synes det har vært voldsomt. Da tenker jeg ikke først og fremst på Dagbladets omtale av min Adidas-avtale, men den generelle eksponeringen, sier Strømøy.

I denne situasjonen synes han det er vanskelig å være kreativ og fornyende.

- Jeg er så lei av alt som har med TV å gjøre at jeg må ta meg på tak for å orke å holde på. Egentlig burde jeg vel ta et års pause, og gjøre noe helt annet, men 1998 blir nok ikke noe hvileår det heller, sier Tore Strømøy.

LEI VINNER: «Tore på sporet» er kåret til «Årets TV-program» av Dagbladets lesere, men programleder Tore Strømøy er lei alt som har med TV å gjøre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!