TAKKER FOR SEG: Tore Stangebye fratrer sin stilling med virkning fra 1. september 2015. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TAKKER FOR SEG: Tore Stangebye fratrer sin stilling med virkning fra 1. september 2015. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Tore Stangebye slutter i Aller Media

- Har vært en engasjert og sterk leder.

(Dagbladet): Som en konsekvens av ny struktur og organisering slutter Tore Stangebye i Aller Media-konsernet i Norge.

- Med ny konsernsjef på plass og endringene dette medfører for virksomheten, har det som et ledd i ansettelsen av ny konsernsjef også påvirket organiseringen av toppledelsen.  

- Tore Stangebye har gjort en god jobb og har vært en engasjert og sterk leder i en krevende tid for mediebransjen. Tore Stangebye var en aktiv pådriver i salgsprosessen under Aller Medias oppkjøp av Dagbladet, og har bistått med sin kompetanse på en god måte, sier styreleder i Aller Media-konsernet i Norge, Erik Aller i en pressemelding.

Vil stå til disposisjon Tore Stangebye var administrerende direktør i A/S Dagblad-Trykk i perioden 1991 - 1997. Han startet i Berner Gruppen i 2007 som konsernsjef og har også vært administrerende direktør for Dagbladet og DB Medialab.

Han tok over som direktør for en samlet mediedivisjon i Aller Media etter salget av Berner Gruppens medievirksomhet til Aller Media-konsernet.

Tore Stangebye fratrer sin stilling med virkning fra 1. september 2015, men vil stå til disposisjon for ny konsernsjef i september og oktober.  

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram