Du leser nå Dagbladet Pluss

Tore Strømøy (55) tar et oppgjør med seg selv

Vil fokusere på kjæresten, venner og gamle drømmer.

VERDENSVANT: Tore Strømøy er tilbake med nok en sesong av «Tore på sporet». I løpet av 20 år har det blitt åtte sesonger, og på verdenskartet har han markert alle plassene de har besøkt på leting etter personer som har mistet kontakten. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
VERDENSVANT: Tore Strømøy er tilbake med nok en sesong av «Tore på sporet». I løpet av 20 år har det blitt åtte sesonger, og på verdenskartet har han markert alle plassene de har besøkt på leting etter personer som har mistet kontakten. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

TRONDHEIM (Dagbladet): Tore Strømøy (55) har tilbrakt store deler av livet på jobb.

- Jeg har innsett at det er på tide å prioritere annerledes. Nå har jeg flydd som en satellitt rundt jorda i snart tjue år, sier Tore Strømøy til Dagbladet.

Denne dagen i november har imidlertid den folkekjære programlederen beina godt plantet på jorda.

Fra kontoret på NRK Tyholt i Trondheim setter han straks punktum for to og et halvt år med «Tore på sporet»-produksjon. I kveld er det nemlig premiere på den åttende sesongen av programmet.

- Vi tuller ikke så mye med konseptet. Vi satser fortsatt på gode historier fra det virkelige liv.

Neste vår feirer «Tore på sporet» 20-årsjubileum. Til tross for enorme seertall gang på gang, har programmet fra begynnelsen blitt ansett som kontroversielt. Strømøy har blant annet måttet tåle å få reportasjene sine stemplet som sosialpornografi.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.