Torgrim sender Tyrkia i hypnose

Illusjonisten Torgrim Holte (33) fra Bømlo blir stjerne på tyrkisk fjernsyn. Sytten lørdager framover skal «Thor - the magic viking» hypnotisere publikum i talkshowet til den tyrkiske superstjernen Hulia.

- Det er ingen flokker med fans som hoier og blitser, men vi har fått stor medieoppmerksomhet under innspillingen av showet, sier produsent Brynjar Stautland.

Produksjonsselskapet i Tyrkia spår ny ratingrekord for programmet, som spilles på den kommersielle kanalen Show-TV på femte året.

Superkjendis

Talkshowet ledes av den tidligere Miss World-finalisten og superkjendisen Hulia Afshar.

- Hulia er usannsynlig vakker og en dyktig sangerinne og skuespiller. Hennes enorme popularitet smitter over på Torgrim, sier Stautland. Illusjonisten Holte skal «hypnotisere» gjestene på engelsk, med simultanoversetter på øret, og fascinerer tyrkerne med å få deltakerne til å gjøre de merkeligste ting.

Livvakt

- Det har tatt litt av, innrømmer en fornøyd Holte. Han har lange dager i studio, daglige pressekonferanser og nå har produksjonsselskapet skaffet ham livvakt og privatsjåfør.

Holtes agent Peter Green i MTV International sier til Dagbladet at selskapet er i forhandlinger med tv-kanaler i flere land, men at de foreløpig ikke har solgt hypnoseshowet til noen norske kanaler.