- Tørk av deg det gliset, lille dritt, før jeg dreper deg

Slik har du definitivt aldri sett Maria Mena før.

MC MENA: Maria Menas musikk er vanligvis følsom og kjærlig. Når hun i kveld debuterer som rapper, med hiphoperne Don Martin og Pumba på laget, kommer imidlertid en litt mørkere side fram. Foto: NRK Lydverket
MC MENA: Maria Menas musikk er vanligvis følsom og kjærlig. Når hun i kveld debuterer som rapper, med hiphoperne Don Martin og Pumba på laget, kommer imidlertid en litt mørkere side fram. Foto: NRK Lydverket Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Slik har du definitivt aldri sett, eller hørt, popyndlingen Maria Mena før.

Når hun i kveld styrer «Lydverket»-butikken, benytter hun seg av anledningen til å oppfylle en gammel drøm. 25-åringen har nemlig alltid hatt lyst til å lære seg kunsten å rappe.

- Jeg hører mye på rap, og synes de har så god selvtillit. Det kunne jeg også tenke meg, sier Mena.

Lynkurs i rapping Derfor har hun fått et lynkurs av hiphophertugene Don Martin og Pumba i hvordan få swag, flow, beats og det hele på plass. Resultatet er ukarakteristisk Mena-lyrikk, full av selvtillit og attitude.

- Min mørke side kommer fram, sier Mena.

I kveld blir den spesiallagde remiksen av Danny og Pumba-låta «Stil», som Mena har skrevet sammen med læremestrene, og den tilhørende videoen vist fram i en ekstraordinær sending av Lydverket.

«Mena er en veteran» For med selvskrevne, kjepphøye hiphopstrofer som «Tenk to ganger før du ser på meg. Tørk av deg det gliset, lille dritt, før jeg dreper deg » og «Sett deg ned'a, knel'a, Mena er en veteran. Hvor mange andre her kan si at de har vært på Letterman?», er det en ny Maria Mena du møter i kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer