Tørnquist om sitt intime problem

Einar Tørnquist synes ikke sykdommer som går over er særlig flaut. Han snakker gjerne påtrengende om betennelsen som lenket ham til en vond feltseng på gjesterommet i ei uke.

LEI SELVREALISERING: Einar Tørnquist får sjelden tid til å reise eller å henge på bar etter at han fikk barn. – Mine interesser gjelder ikke lenger. Men det passer bra det. Jeg er litt lei av selvrealisering, sier han. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
LEI SELVREALISERING: Einar Tørnquist får sjelden tid til å reise eller å henge på bar etter at han fikk barn. – Mine interesser gjelder ikke lenger. Men det passer bra det. Jeg er litt lei av selvrealisering, sier han. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer