Torsdagsklubben viser Mauseth-sexklippet

- Vi bruker sitatretten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Denne uka har Oslo Tingrett behandlet skuespiller Gørild Mauseths og skuespillerforbundets søksmål mot NRK, fordi de viste en sexscene fra filmen «Brent av frost».

Nå har TV2 bestemt seg for å gjøre det samme. I dagens «Torsdagsklubben» vil de vise noen sekunder av scenen, for å illustrere et innslag om rettssaken. Det melder VG Nett.

- Få har sett filmen

- Hver uke tar Torsdagsklubben opp noen av de temaene som har vært sterkt framme i nyhetsbildet den siste uka. Denne rettssaken har vært et av de heteste temaene de siste dagene, og den er vanskelig å komme utenom, sier informasjonsmedarbeider Bjarne Laastad til Dagbladet.no.

- Vi har tatt en vurdering, og kom fram til at for at seerne bedre skal skjønne hva det handler om, vil vi vise noen sekunder. Det er tross alt veldig få som har sett filmen, sier Laastad.

Han understreker at de ikke har tenkt å vise hele scenen, slik som NRKs Store Studio. De kommer heller ikke til å vise siste del av scenen, som viser en naken Mauseth alene i bildet. Det var disse bildene som opprørte Mauseth mest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer