Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Total mangel på inkompetanse

Bjørnebye med et av sommerens beste gullkorn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Forrige torsdag åpnet vi vår uhøytidelige serie med sommerens beste gullkorn, og inviterte leserne til å sende oss de morsomste de har kommet over.

Sist la vi best merke til Herman Willis råd til Giske i jakten på knutepunktfestivaler, men denne gangen skal vi først over på fotball.

Flere har merket seg Start-trener Stig Inge Bjørnebyes uttalelse til NRK 27. juni, i forbindelse med at Lillestrøm-keeper Heinz Muller satte kneet i ansiktet på Starts Geir Ludvig Fevang. Muller fikk kun to kampers utestengelse, og Bjørnebye reagerte kraftig.

- Det viser en total mangel på inkompetanse i NFF, raste han.

Kanskje burde han ha droppet et av ordene for å få fram det han mente.

Men det finnes også flere gullkorn på festivalområdet. En leser fra Lakselv sendte oss følgende sitat som strengt tatt ikke stammer fra årets sommer. Men kanskje kan det være til trøst for flere av sommerens festivalarrangører:

- Helvete, vi er jo i Finnmark. Vi har hatt 18 varmegrader. Til sammen. På tre år, sa festivalsjef Øyvind Finne etter at Midnattsrocken regnet bort for tredje året på rad i 1988.

Finner du noen morsomme sitater i aviser, på TV, på nett eller på radio i sommer, så send dem til oss på sitatet@gmail.com og del dem med resten av Dagbladet.nos lesere.

VANSKELIG Å OVERGÅ: Norsk Fotballforbund har ikke et fnugg av inkompetanse, konstaterte Stig Inge Bjørnebye. Foto: SCANPIX / KYRRE LIEN
VANSKELIG Å OVERGÅ: Norsk Fotballforbund har ikke et fnugg av inkompetanse, konstaterte Stig Inge Bjørnebye. Foto: SCANPIX / KYRRE LIEN Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!