- Total mangel på inkompetanse

Bjørnebye med et av sommerens beste gullkorn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Forrige torsdag åpnet vi vår uhøytidelige serie med sommerens beste gullkorn, og inviterte leserne til å sende oss de morsomste de har kommet over.

Sist la vi best merke til Herman Willis råd til Giske i jakten på knutepunktfestivaler, men denne gangen skal vi først over på fotball.

Flere har merket seg Start-trener Stig Inge Bjørnebyes uttalelse til NRK 27. juni, i forbindelse med at Lillestrøm-keeper Heinz Muller satte kneet i ansiktet på Starts Geir Ludvig Fevang. Muller fikk kun to kampers utestengelse, og Bjørnebye reagerte kraftig.

- Det viser en total mangel på inkompetanse i NFF, raste han.

Kanskje burde han ha droppet et av ordene for å få fram det han mente.

Men det finnes også flere gullkorn på festivalområdet. En leser fra Lakselv sendte oss følgende sitat som strengt tatt ikke stammer fra årets sommer. Men kanskje kan det være til trøst for flere av sommerens festivalarrangører:

- Helvete, vi er jo i Finnmark. Vi har hatt 18 varmegrader. Til sammen. På tre år, sa festivalsjef Øyvind Finne etter at Midnattsrocken regnet bort for tredje året på rad i 1988.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer