Emma Corrin til Dagbladet:

- Totalt overveldet

Stjerneskuddet Emma Corrin fikk mye frihet til å forme rollen som prinsesse Diana i «The Crown». Men det var én detalj som gjorde at transformasjonen ble komplett.

Fjerde sesong av serien om dronning Elizabeths regjeringstid har omsider kommet frem til åttitallet og forholdet mellom prins Charles og Lady Diana. Video: Netflix Vis mer
Publisert

- Om jeg er klar for dette? Ha, ha vi får se, ler Emma Corrin (24) via videointervju fra London.

Den britiske skuespilleren har gått fra anonym og arbeidsledig til stjerneskudd, nesten over natten for sin rolle som prinsesse Diana i sesong fire av «The Crown» på Netflix.

I serien, som hadde premiere på strømmetjenesten den 15. november, følger vi prins Charles og prinsesse Diana helt fra deres første stevnemøter – og frem til ekteskapet rakner. Vi får også dype innblikk i prinsessens kamp mot bulimi, depresjon og isolasjon.

- De to burde aldri ha giftet seg, sier Corrin til Dagbladet.

- Ingen av dem var klare for det. Det var en kjempetabbe helt fra begynnelsen av.

Fikk rollen tilfeldig

Corrin, som vi bare har sett i småroller i en håndfull prosjekter tidligere, fikk rollen som Diana nesten ved en tilfeldighet.

- De trengte en som kunne lese replikker med «Camilla Parker Bowles». Jeg gikk på audition for å gjøre nettopp det, så det var faktisk ikke noe stress rundt det i det hele tatt, sier briten, som traff Josh O’Connor, som spiller prins Charles, under øvelsene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer