Totalvrak

Sjarmløst, humørløst og fullstendig hjernedødt.

FILM: Ok, så er ikke dette en film for min aldersgruppe. Greit nok. Men jeg tror at selv de mest innbitte Jackass-fans vil bli skuffet etter å ha betalt oppunder hundrelappen for dette mølet.

Rod slåss med sin stefar og drømmer om å bli stuntmann. Den store helten er Evel Knievel, våghalsen som ble både rik og berømt på å utføre stunt som å hoppe over uendelige rekker av skolebusser med motorsykkel. Rod mangler talent, men er både dum og modig nok til å forsøke seg på legendariske Knievels spesialiteter. Da stefaren hans blir syk, bestemmer Rod seg for å gjennomføre tidenes stunt, og samtidig samle inn penger til stefarens operasjon.

Rasende festlig


Som den observante leser allerede har skjønt er historien er bare en unnskyldning for å vise fram utallige stuntmenn som krasjer inn i vegger, biler, møbler m.m. – igjen og igjen. Det er verken originalt eller morsomt i lengden! Filmen springer ut fra «Saturday Night Live», og i det formatet fungerer kanskje humoren bedre. Her er det fullstendig krasj. På alle måter.