Totalvrak

Sjarmløst, humørløst og fullstendig hjernedødt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Ok, så er ikke dette en film for min aldersgruppe. Greit nok. Men jeg tror at selv de mest innbitte Jackass-fans vil bli skuffet etter å ha betalt oppunder hundrelappen for dette mølet.

Rod slåss med sin stefar og drømmer om å bli stuntmann. Den store helten er Evel Knievel, våghalsen som ble både rik og berømt på å utføre stunt som å hoppe over uendelige rekker av skolebusser med motorsykkel. Rod mangler talent, men er både dum og modig nok til å forsøke seg på legendariske Knievels spesialiteter. Da stefaren hans blir syk, bestemmer Rod seg for å gjennomføre tidenes stunt, og samtidig samle inn penger til stefarens operasjon.

Rasende festlig


Som den observante leser allerede har skjønt er historien er bare en unnskyldning for å vise fram utallige stuntmenn som krasjer inn i vegger, biler, møbler m.m. – igjen og igjen. Det er verken originalt eller morsomt i lengden! Filmen springer ut fra «Saturday Night Live», og i det formatet fungerer kanskje humoren bedre. Her er det fullstendig krasj. På alle måter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer