TØYtete?

Britney, Justin og Christina får gjennomgå i amerikansk musikkblad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Magasinet E!Online, et av de største underholdningsbladene på nettet, har gjennomgått kjendisene antrekk. De feller en knallhard dom over blant andre Britney Spears, Justin Timberlake og Christina Aguilera.

Under tittelen «Sleazy Rider» (sluskete motorsyklist) får Britney gjennomgå:

- Popprinsessen Britney Spears ser ut som dronningen på Harley-festen på MTV Awards. Eller kanskje hun er litt tidlig ute for «trolleri eller godteri» med dette antrekket. Vi håper hun finner et antrekk som minner litt mindre om Halloween.

Noe særlig bedre er ikke dommen over eksen hennes, Justin Timberlake:

- Snakk om «pimp and circumstance». Det er godt å vite at selv om Justin nå er single, er han like dårlig til å kle seg som mens han var sammen med «du-veit-hvem».

Britneys musikalske rival, Christina Aguilera, kommer heller ikke heldig ut i vurderingen:

- Christina Aguilera henger (bokstavelig talt) på MTV Video Music Awards i New York. Hennes tilværelse - eller i det minste kroppen hennes - er en åpen bok uten annet enn et skjerf bundet rundt brystene hennes, og et bitte-lite denim-skjørt med sølvbelte og snøre-støvler. Greit at hennes nye single heter «Dirty», men hun behøver da ikke kle seg sånn...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer