DEBATT

Traaseth er ikke selvopptatt

Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseth er dama med stor D, som vi andre mister litt munn og mæle av.

- FORBILDE: Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge er et lederforbilde, skriver blogger og digital rådgiver Trine Grung. Foto: Agnete Brun
- FORBILDE: Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge er et lederforbilde, skriver blogger og digital rådgiver Trine Grung. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Hun er øverste sjef i Innovasjon Norge. Hun snakker høyt og gjerne offentlig. Fronter seg selv og bedriften hun representerer. Hun blogger, skriver bøker, er mor (til fler), bruker sosiale medier, byr på seg selv og sine meninger. Anita Krohn Traaseth er dama med stor D som vi andre mister litt munn og mæle av. Hun får tid til alt. Men ikke å trene da. Det gir hun ikke rom til så jeg lurer veldig på om hun i det hele tatt spiser for hun er veldig slank! #spøk for de som ikkje tog an.

Nå har hun i all offentlighet blogget om interne konflikter og svertekampanjer, hvor hun blir beskyldt for å henge ut ansatte:

«Er det noen som bør løse konflikter på hjemmebane, så er det toppledelsen. Å gå offentlig ut mot egne ansatte er noe du sparer til selvbiografien 10 år etter at du slutter i stillingen. Det er ikke noe du gjør mens du sitter i sjefsstolen.» Hilsen Thorleif Solstad, karriereekspert og partner i Solstad Gruppen.

Nok en ekspert fikk sine 15 minutter i NA24 og journalisten har sikkert satt det meste på spissen, som de pleier å gjøre. Men er Anita selvopptatt eller er hun kun en leder som følger med i tiden? Hun bruker sosiale medier og selfies er en stor del av dette. Hun bruker Instagram, Twitter, Facebook. Hun blogger og bruker sitt eget navn, virke og sine egne meninger. Hun tørr å gå nye veier. Er hun ikke da en leder å følge mer enn en å henge ut?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer