Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Traileren til «Star Wars episode 2» allerede?

Har du sett den nye traileren til «Star Wars episode 2»? Den inneholder alt; Natalie Portman, Samuel L. Jackson, Ewan McGregor, Hayden Christensen, Jimmy Smiths og Christopher Lee! Men er den ekte?

Lyst å leke Sith-herre?

Desverre må vi skuffe alle fans som har trodd at de har sett ekte George Lucas-klipp fra den nye filmen, skriver Mr. Showbiz. Traileren inneholder også bilder av Gabriel Byrne. det har enå ikke kommet en offisiell uttalelse fra Lucas-leiren at Byrne er med i filmen.

Traileren er et eksempel på arbeidet til en overivrig Star Wars-fan. Traileren ser ekte ut, den er profesjonellt klippet og inneholder logoen til både Lucas og produksjonsselskapet 20th Century Fox.

Fansen som har laget traileren, velger klokelig å være anonym. Man kan vel bare gjette hva som hadde skjedd dersom George Lucas hadde fått fatt i personene!

Fanstedet TFN har oppdatert traileren etter hvert som nyheter har lekket ut fra Lucas-leiren om hvem som skal spille i filmen. Først lagde de en versjon hvor de fremhevet Leonardo diCaprio som Anakin Skywalker. Når rollen gikk til nykommeren Hayden Christensen byttet de elegant ut bildene med den nye Anakin.

Hvor har de fått filmsnuttene fra? De har enkelt og greit stjålet litt her og litt der. Bildene av Christensen er fra hans tv-serie «Higher Ground». Det eneste som avslører traileren er bildene av Natalie portman - uten dronning Amadala-kostymet!

Det er også klart at det kommer et Star Wars rollespill, men dette er det George Lucas selv som har kontroll over. Les mer om saken i Dagbladet: på nettet!

Hvis du vil ta en titt på traileren som har satt sinnet i kok hos George Lucas, kan du følge denne linken.

STAR WARS-STJERNE: Jedi-ridderen Yoda.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media