Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Trakk seg fra «Skavlan»: - Høyt elsket, firbeint familie-medlem døde i går

«Jegertvillingene» Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen (24) måtte trekke seg fra sesongpremieren.

I SORG: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen har mistet et firbeint familiemedlem. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
I SORG: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen har mistet et firbeint familiemedlem. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

(Dagbladet): Denne uka skulle opprinnelig «Jegertvillingene», Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen (24), gjeste det populære talkshowet «Skavlan».

 I SITT ESS: Slik er vi vant til å se Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen (24). Foto: TV Norge
 I SITT ESS: Slik er vi vant til å se Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen (24). Foto: TV Norge Vis mer

NRK forteller imidlertid at søstrene måtte trekke seg, noe Kristine Thybo Hansen seinere bekrefter overfor Dagbladet.

- Vi har utsatt «Skavlan»-besøket fordi vårt høyt elskede, firbeinte familiemedlem døde fra oss i går, sier Thybo Hansen.

- Verdens beste hund

Fuglehunden, av typen Irsk setter, skulle blitt åtte måneder i dag, forteller tv-profilen, kjent fra programmet «Jegertvillingene» på TV Norge.

Irsk setter beskrives ofte som «verdens fineste fuglehund», ifølge Wikipedia. Thybo Hansen eide tispa sammen med kjæresten.

- Hun het Sarafjellets Anfield Road og var verdens beste hund. Hun døde etter at plutselig og akutt sykdom intraff på mandag, sier 24-åringen og legger til at de fortsatt er takknemlige over å ha hundens «mor og bror i live».

- To einstøinger

De to jegersøstrene dukket for første gang opp på norske tv-skjermer i 2015. De er både hyllet og kritisert for sin kompromissløse tilnærming til stereotypiske tv-kjønnsroller.

MANNFOLK: Jegertvillingene har fått flere former for oppmerksomhet fra «mannfolk» etter at de ble kjent. Noen av oppmerksomhetene er litt rarere enn andre. Video: TVNorge Vis mer

I et intervju med Dagbladet forteller blant annet jentene at de aldri har sett for seg all den oppmerksomheten de har fått i forbindelse med serien.

- Vi er jo bare to einstøinger fra nord som driver med hobbyen vår. Likevel er folk fascinerte av oss. Unge jenter som røyker, banner og jakter er vel kanskje ikke noe alle er vant med, forteller de.

Hjemme i Reisadalen

I forrige sesong av «Jegertvillingene» var de i USA for å jakte på villsvin, alligator og hai, men denne våren er de å se sammen med Otto «Sinnasnekker`n» Robsahm. Tvillingene viser i denne omgang fram hjemstedet sitt, Reisadalen, i Troms.

Gjestelista under fredagens sesongpremiere på «Skavlan» ser dermed slik ut:

  • Den norske skihopperen Daniel-André Tande.
  • Sanger og skuespiller Sven Bertil Taube fra Sverige.
  • Bragepris-vinner og forfatter Monika Isakstuen fra Norge.
  • Isabel Eriksson som ble kidnappet av den svenske «bunkerlegen» i 2015.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling