«Jegertvillingene» og «Skavlan»

Trakk seg fra «Skavlan»: - Høyt elsket, firbeint familie-medlem døde i går

«Jegertvillingene» Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen (24) måtte trekke seg fra sesongpremieren.

I SORG: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen har mistet et firbeint familiemedlem. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
I SORG: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen har mistet et firbeint familiemedlem. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Denne uka skulle opprinnelig «Jegertvillingene», Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen (24), gjeste det populære talkshowet «Skavlan».

NRK forteller imidlertid at søstrene måtte trekke seg, noe Kristine Thybo Hansen seinere bekrefter overfor Dagbladet.

- Vi har utsatt «Skavlan»-besøket fordi vårt høyt elskede, firbeinte familiemedlem døde fra oss i går, sier Thybo Hansen.

- Verdens beste hund

Fuglehunden, av typen Irsk setter, skulle blitt åtte måneder i dag, forteller tv-profilen, kjent fra programmet «Jegertvillingene» på TV Norge.

Irsk setter beskrives ofte som «verdens fineste fuglehund», ifølge Wikipedia. Thybo Hansen eide tispa sammen med kjæresten.

- Hun het Sarafjellets Anfield Road og var verdens beste hund. Hun døde etter at plutselig og akutt sykdom intraff på mandag, sier 24-åringen og legger til at de fortsatt er takknemlige over å ha hundens «mor og bror i live».

- To einstøinger

De to jegersøstrene dukket for første gang opp på norske tv-skjermer i 2015. De er både hyllet og kritisert for sin kompromissløse tilnærming til stereotypiske tv-kjønnsroller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer