Traveling Wilburys - med Carl Perkins?!

The Traveling Wilburys var 80-tallets defintivite supergruppe, satt sammen av Goerge Harrison (ex-Beatles), Tom Petty, Bob Dylan, Roy Orbison og Jeff Lynne (ex-Electric Light Orchestra).

Orbison er død, og nå planlegger de fire gjenlevende altså å erstatte ham med Carl Perkins - som også er død...

Det henger sammen slik:

Ikke-utgitte Perkins-opptak

The Traveling Wilburys er i gang med nytt album, sitt tredje. Men det kommer neppe til å hete «Vol. 3». Dét var nemlig tittelen på deres andre album.

Wall Of Sound melder at George Harrison har vært i kontakt med Carl Perkins' sønn Stan - som forvalter Perkins' rettigheter. Harrison skal ha fått tilgang til fire ikke-utgitte Perkins-låter, og planlegger nå å inkorporere dem i nye Wilburys-låter. Med andre ord: Omtrent samme metode som Ringo Starr, Paul McCartney og Harrison brukte da de i forbindelse med «The Beatles Anthology» restaurerte ubrukte opptak med John Lennon.

Noen utgivelsesdato er ikke klar, og det er heller ikke på rene om plata - i likhet med de to første - kommer på Warner Bros. Der har det skjedd store endringer i ledelsen: Mo Ostin og Lenny Waronker har slutta, og begynt i Steven Spielbergs selskap DreamWorks... I så fall blir det Universal som får skiva her til lands.