Traveling Wilburys - med Carl Perkins?!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

The Traveling Wilburys var 80-tallets defintivite supergruppe, satt sammen av Goerge Harrison (ex-Beatles), Tom Petty, Bob Dylan, Roy Orbison og Jeff Lynne (ex-Electric Light Orchestra).

Orbison er død, og nå planlegger de fire gjenlevende altså å erstatte ham med Carl Perkins - som også er død...

Det henger sammen slik:

Ikke-utgitte Perkins-opptak

The Traveling Wilburys er i gang med nytt album, sitt tredje. Men det kommer neppe til å hete «Vol. 3». Dét var nemlig tittelen på deres andre album.

Wall Of Sound melder at George Harrison har vært i kontakt med Carl Perkins' sønn Stan - som forvalter Perkins' rettigheter. Harrison skal ha fått tilgang til fire ikke-utgitte Perkins-låter, og planlegger nå å inkorporere dem i nye Wilburys-låter. Med andre ord: Omtrent samme metode som Ringo Starr, Paul McCartney og Harrison brukte da de i forbindelse med «The Beatles Anthology» restaurerte ubrukte opptak med John Lennon.

Noen utgivelsesdato er ikke klar, og det er heller ikke på rene om plata - i likhet med de to første - kommer på Warner Bros. Der har det skjedd store endringer i ledelsen: Mo Ostin og Lenny Waronker har slutta, og begynt i Steven Spielbergs selskap DreamWorks... I så fall blir det Universal som får skiva her til lands.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer