Travis - vi elsker dere

KRISTIANSAND (Dagbladet): Så enkelt, så genialt. Travis overrislet oss med popperler, deretter overtok regnet. Og det med «Why Does It Always Rain On Me».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter Quart-festivalens første dag framstår konserten med Travis som det absolutte høydepunktet. Skottene kom og gjorde det vi håpet og trodde. Sanger Fran Healy og resten av gjengen viste i går med all tydelighet hvorfor de er blitt allemannseie.

Mens dagen sang på siste vers, gikk Travis i gang med sine refreng.

Bandet består ikke av spesielt dyktige musikere, men de har feeling, forståelse, et stort knippe klassiske poplåter og en fantastisk sanger og frontfigur i Fran Healy. Mellom låtene prater han varmt med publikum, og med sin skotske dialekt lar vi alle blødmene om peace, rock and understanding passere.

Travis vinner våre hjerter med klassisk pophåndverk, engasjement og nærhet.

Posering og imagedesign er fremmedord for gutta. Lenge før monsterhiten «Sing» kom, hadde publikummet vært med på allsangen. Verken fra scenen eller blant publikum var det snakk om store fakter og hæla i taket, bare ekte og gjensidig deltakelse. Og på tampen av konserten da «Why Does It Always Rain On Me» sto for tur, svarte mørke skyer med å kaste bøtter med vann nedover oss. Men hvem brydde seg om det...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer