Travis til Quart

Endelig er det klart: Travis er klare for årets Quartfestival. De populære skottene er hovedattraksjon på Quartens åpningsdag, tirsdag 2. juli. I dag klokka 14.00 offentliggjøres 30 band til Quarten. Klikk inn på Dagbladet.no og sjekk ut om din favoritt stiller.

I dag klokka 14.00 offentliggjør Quart-festivalen 29 band på quart.no. Dagbladet kan fortelle at Travis er rosinen i pølsa. Glasgow-bandet har solgt 68000 av sitt siste album «The Invisible Band» i Norge. Fran Healy og co. har et helt spesielt forhold til Norge etter at Invisible Band toppet den norske salgslista i fem strake uker sist sommer. Etter å ha scoret to av fjorårets største hits med «Sing» og «Side» er de nå nummer fem på hit40 med «Flowers In The Window».

Quartledelsen har også skaffet seg en annen skotsk godbit, nemlig det litterære kultbandet Belle & Sebastian . Gruppas konsert 5. juli vil tiltrekke seg mange fans ettersom gruppa aldri tidligere har spilt i Norge. De kommer med et nytt album i løpet av våren.

Det er også på det rene at de svenske punkerne Millencolin er klare for årets Quart. Det samme er Gwen Stefani og No Doubt , som blir hovedattraksjon på Idrettsplassen onsdag 3. juli. Dagen etter er den amerikanske kometen og pc-programmereren Gold Chains klar for Idrettshallen.

Quart-festivalen ønsker også å få fram ny norsk musikk. Både Kaada, Span, Haakon og The Jessica Fletchers spiller i Kristiansand den første uka i juli. Fra før av er det kjent at punklegendene Turboneger kjør comeback på Quartfestivalens siste dag, lørdag 6. juli.

Quartledelsen ville i går ikke bekrefte Dagbladets opplysninger.

FRANTASTIC:</B> Fran Healy og resten av Travis kommer til Quart-festivalen. De skotske norgesvennene blir hovedattraksjon på festivalen ved siden av blant annet No Doubt og Turboneger. Det er allerede solgt 2000 femdagerspass til festivalen. Aldri tidligere har Quart-billettene gått så kjapt unna.