Travoltas navnebrøler løfter karrieren til ukjente Idina

Markedsføres nå som «du vet hva hun heter» i Broadway-musikal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 42 år gamle Idina Menzel leverte en perfekt framførelse av «Frozen»-hiten «Let It Go» under Oscar-showet natt til mandag. Perfekt kan man ikke kalle John Travoltas introdusering av musikalartisten som tidligere er mest kjent for en birolle i «Glee».

Til tross for at han ifølge E! Online skal ha uttalt navnet det perfekt under generalprøven og ble observert intenst puggende på manuset bak scenen, presterte den tydelig nervøse Travolta å presentere Idina Menzel som «Adela Dazeem».

Det avfødte umiddelbart et vell av morsomheter i sosiale medier - inkludert en egen Adela Dazeem-konto på Twitter og en travoltanavnegenerator hos Slate. Resultatet er at «alle» nå vet hvem hun er.

Premiere Timingen kunne ikke vært mer perfekt, siden Menzel i vår har premiere på en splitter ny Broadway-musikal ved navn «If/Them».

Musikalen bruker nå hovedrolleinnehaverens nyvunne kjendisstatus for alt den er verdt, og har blant annet spredd en reklameplakat med teksten «you know her name».

Selv har sangerinna valgt å ikke kommentere Travoltas navneblunder - men låtskriverne bak «Let It Go», som mottok pris som årets beste originallåt, sier til New York Daily News at det er langt fra første gang noen misforstår hvordan navnet hennes uttales.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer