Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tre er én for mye

Halvsøt og uviktig romantikk fra Belfast.

Kjærligheten er ikke en lysbryter man kan skru av og på. Kjærligheten er en elv som bukter seg nedover og renner ut i et stort hav. Visstnok. Sånn konkluderer i hvert fall stakkars Rosie (Dervla Kirwan) i Michael Winterbottoms («Jude», «Velkommen til Sarajevo») romantiske komedie «With or Without You».

Rosie greier å vikle seg inn i et virvar av følelser og problemer når hun bestemmer seg for å forsøke å få barn med sin mann Vincent (Christopher Eccleston). Sviktende fertilitet sammenfaller med et høyst uventet besøk fra en gammel fransk flamme, Benoit. Rosie lar seg sjarmere av Benoit som er parodisk infantil, fransk og vital. Ektemann Vincent føler seg mislykket og gjør en masse dumme manneting, og så bærer det forutsigbart av gårde.

«With or Without You» er et effektivt fortalt, litt morsomt, litt alvorlig og ganske klisjépreget trekantdrama fra Nord-Irland, som ikke har annet fore enn et forsøk på å underholde deg i en time og 26 minutter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media