Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Strømmetips

Tre ferske serier du kan se på nett-tv i helga

Lydsporet er en gavepakke til alle som så på «Topp 20» i '95.

90-TALLS: «Everything Sucks!» har et rollegalleri som dels ser ut til å være stjålet fra «Stranger Things», og dels fra 90-tallsfilmen «Fucking Åmål». Og det er akk, så sjarmerende. Foto: NETFLIX
90-TALLS: «Everything Sucks!» har et rollegalleri som dels ser ut til å være stjålet fra «Stranger Things», og dels fra 90-tallsfilmen «Fucking Åmål». Og det er akk, så sjarmerende. Foto: NETFLIX Vis mer

Trenger du noe nytt å se på tv?

Hva med en ny ungdomsserie som også treffer rett i hjertet til alle dem som var tenåringer på 90-tallet? En tidlig påskekrim med flere stjerneskuespillere, eller en ny norsk komiserie om barseltid og voksenliv-angst?

Her er ukas strømmetips!

«Everything Sucks!» på Netflix

90-TALLSNOSTALGI: High school-serien "Everything Sucks" er et sjarmerende gjensyn med 90-tallet. Video: Netflix Vis mer

«Everything Sucks!» er en high school-serie fra amerikansk 90-tallsmiljø, som seiler på tv-trenden med nostalgitripper til nær fortid. Her er mye vi har sett før, men det får gå, når det gjøres på så sjarmerende vis! Serien er er en slags hybrid mellom «Fucking Åmål» og «Stranger Things», minus alt det overnaturlige. Pluss en fyr som ser ut som 90-tallsversjonen av Leonardo DiCaprio. For ikke å glemme lydsporet, som er en gavepakke til alle som så på «Topp 20» eller «Go’ elg» i 1995.

«Collateral» på Netflix

PÅSKEKRIM: Collateral er en ny miniserie med Carey Mulligan i hovedrollen. Video: Netflix Vis mer

Denne ferske krimserien kan bli en sterk konkurrent til de sedvanlige alternativene på NRK og TV2 i påskeuka - hvis du ikke ser den ferdig nå i helga. Carey Mulligan har hovedrollen i miniserien på bare fire episoder, som er både samfunnsaktuell og full av kryssende spor og spennende tvister. En mulig syrisk flyktning blir drept på gata i London, og drapsmannen brukte militær ammunisjon. Involvert blir også en innvandringsvennlig politiker.

«Ingen retur» på Aftenposten.no

NORSK KOMISERIE: Sofie er i starten av 30-åra og blir gravid etter en one night stand. Serieskaper er Ina Lerner Grevstad. Video: Aftenposten Vis mer

Like etter 8. mars-uka slår Aftenposten til med en ny norsk komiserie med overvekt av kvinner både foran og bak kamera. Det handler om den plutselige overgangen fra singelliv i byen til babyliv i forstaden, og den eksistensielle krisen det kan føre med seg. «Ingen retur» slekter på Viafree-serien «Melk», men her er humoren mange hakk pinligere. Og byen er Bergen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media