Tre Karpe Diem-konserter i Spektrum utsolgt: - Helt vilt!

Rapgruppa går nok ikke konkurs med det første. 

SATSER STORT: I går annonserte Karpe Diem at de ville fylle Oslo Spektrum tre ganger i 2017. Halvannet døgn senere er 27.000 billetter revet vekk. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
SATSER STORT: I går annonserte Karpe Diem at de ville fylle Oslo Spektrum tre ganger i 2017. Halvannet døgn senere er 27.000 billetter revet vekk. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I går, samtidig som Karpe Diem slapp siste låt fra det omstridte musikalske prosjektet «Heisann Montebello», annonserte de tre konserter i Oslo Spektrum i 2017.

Billettsalget startet klokka 12 i dag, og allerede få timer senere kunne gruppa annonsere på sin Facebook-side at to av tre konserter er utsolgt.

Ved 17-tiden opplyser Karpe Diems pressekontakt Trine Jacobsen i Little Big Sister overfor Dagbladet at også den tredje konserten er utsolgt.

Dermed har 27.000 ivrige Karpe Diem-fans sikret seg plass i Spektrum i april til neste år.

Den ene halvdelen av rapgruppa, Chirag Rashmikant Patel (32), sier til Dagbladet at de er lykkelige og takknemlige over den enorme interessen for Spektrum-konsertene deres:

- Vi hadde kanskje håpet å selge ut på et halvt år, at det skjer på en halv dag er helt vilt, sier rapperen.

Les kulturredaktør Sigrid Hvidstens kommentar om rapduoen her: Karpe Diem er ikke bare Norges største band, de er også de eneste som klarer å skape bred debatt i Kunst-Norge

Da Dagbladet møtte Chirag og rapmakker Magdi Ytreeide Abdelmaguid (32) i går la de ikke skjul på at Spektrum-satsinga kom til å bli en kostbar produksjon:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer