SATSER STORT: I går annonserte Karpe Diem at de ville fylle Oslo Spektrum tre ganger i 2017. Halvannet døgn senere er 27.000 billetter revet vekk. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
SATSER STORT: I går annonserte Karpe Diem at de ville fylle Oslo Spektrum tre ganger i 2017. Halvannet døgn senere er 27.000 billetter revet vekk. Foto: Jørn H. Moen / DagbladetVis mer

Tre Karpe Diem-konserter i Spektrum utsolgt: - Helt vilt!

Rapgruppa går nok ikke konkurs med det første. 

(Dagbladet): I går, samtidig som Karpe Diem slapp siste låt fra det omstridte musikalske prosjektet «Heisann Montebello», annonserte de tre konserter i Oslo Spektrum i 2017.

Billettsalget startet klokka 12 i dag, og allerede få timer senere kunne gruppa annonsere på sin Facebook-side at to av tre konserter er utsolgt.

Ved 17-tiden opplyser Karpe Diems pressekontakt Trine Jacobsen i Little Big Sister overfor Dagbladet at også den tredje konserten er utsolgt.

Dermed har 27.000 ivrige Karpe Diem-fans sikret seg plass i Spektrum i april til neste år.

Den ene halvdelen av rapgruppa, Chirag Rashmikant Patel (32), sier til Dagbladet at de er lykkelige og takknemlige over den enorme interessen for Spektrum-konsertene deres:

- Vi hadde kanskje håpet å selge ut på et halvt år, at det skjer på en halv dag er helt vilt, sier rapperen.

FESTIVAL-KARPE: Karpe Diem spilte på Kongescenen på Slottsfjell i juli. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FESTIVAL-KARPE: Karpe Diem spilte på Kongescenen på Slottsfjell i juli. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Les kulturredaktør Sigrid Hvidstens kommentar om rapduoen her: Karpe Diem er ikke bare Norges største band, de er også de eneste som klarer å skape bred debatt i Kunst-Norge

Da Dagbladet møtte Chirag og rapmakker Magdi Ytreeide Abdelmaguid (32) i går la de ikke skjul på at Spektrum-satsinga kom til å bli en kostbar produksjon:

- Det er det som er spennende. Enten går vi konkurs eller så blir det legendarisk, sa Magdi, halvannen dag før 27.000 billetter var revet vekk.