Tre menn besvimte av abortscene i von Trier-film

Ny von Trier-versjon sjokkerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går var det gallapremiere på Lars von Triers «Nymphomaniac Directors Cut» i København.

Det ble for hard kost for tre av kinogjestene.

Ekle scener og erotikk Lars von Trier har skrudd det voldsomme erotikknivået og temperaturen på ekle scener maskimalt opp i sin egen directors cut-utgave av filmen «Nymphomaniac». Det skriver bt.dk.

Det gikk utover tre menn, som fikk et illebefinnende og ble fraktet ut av kinosalen.

- Vi sitter i salen og er gang med annen del av filmen. Så blir tre menn fysisk dårlig av en spesiell scene i filmen. Det er der hovedrollefiguren Joe utfører en abort på seg selv, sier filmens produsent Louise Vesth.

Ingen grenser? I både Tyrkia og Romania er originalutgaven av «Nymphomaniac» forbudt. På spørsmål om ikke von Trier går for langt, og om det ikke er grenser for hva man kan vise på film, svarer produsenten:

- Det er grenser, men grensen går ikke her. Jeg synes at Lars von Trier har laget en film hvor han har med ting som er relevant.

Det hører med til historien at de tre mennene som ble dårlige og måtte forlate kinosalen, kom seg raskt til hektene etter den ubehagelige opplevelsen, ifølge produsenten.

HEFTIG: Det er mange eksplisitte nakenscener i filmen, bla. med svenske Stellan Skarsgård.
HEFTIG: Det er mange eksplisitte nakenscener i filmen, bla. med svenske Stellan Skarsgård. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer