Tre om Atle Nielsen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Atle Nielsen

Vår Staude, kollega: - Atle er en god kollega og en svært snill mann. Han er nesten aldri i dårlig humør, og jeg setter ham utrolig høyt. Vi har hatt mang en dyp samtale på sminkerommet på TV2, om alt fra kjøreplanen for dagens sending til oppdragelse og kjærlighetsproblemer. Han er én av de få i TV2 som jeg har et fortrolig forhold til, og jeg tror mange andre også har det slik med Atle, fordi han på en måte innbyr til det på en positiv måte.

Øyvind Alsaker, venn: - Det er ikke vanskelig å si noe pent om Atle, for han er en svært behagelig person. Som meg er han en pasjonert ørretfisker, og vi har vært på Hardangervidda sammen og dyrket vår felles interesse. Han er også en av dem jeg kjenner som er virkelig oppriktig glad i damer. På fest er han en måleenhet på om man har stått løpet, når han fortsatt er i farta er det mer igjen av festen.

Kjersti Bergesen, kollega: - Atle har vært en stor glede å jobbe sammen med. Han har en lun humor som gjør det svært morsomt å omgås ham. Han har et friskt og festlig forhold til det å være mann og være opptatt av seg selv. På fest kan han være litt av en entertainer, han kan utrolig mange tekster på sanger. Han er også en svært flink programleder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer