Tre om Christian:

Hans-Wilhelm Steinfeld:

- Christian Borch er en av de aller hyggeligste kollegene jeg har. Han er et grunnleggende kunnskapsrikt menneske. I tillegg er han både vidsynt og tolerant. Dessuten er han veldig flink i studio, det var derfor jeg ville ha ham i Søndagsrevyen. Han forteller nyhetene på en hyggelig måte, samtidig som det blir forståelig. På huset kaller vi Christian Borch for Ole Brumm. Hvis du lukker øynene og hører på stemmen, så høres han nesten ut som Thorbjørn Egner.

Kari-Grete Alstad, NRK-kollega:

- Jeg har jobbet sammen med Christian i snart 20 år, og han er en god kollega. Som menneske er han både hyggelig og omgjengelig. I tillegg er han en dyktig journalist. Christian er en ordekvilibrist, han er utrolig flink med ord.

Vera Kvaal, medprogramleder under tv-aksjonen i 1995:

- Christian er et av de flotteste menneskene jeg har samarbeidet med noensinne. Han har masse kunnskap, samtidig er han ydmyk overfor hva andre måtte sitte inne med. Han er utrolig kreativ. Før jeg møtte ham hadde jeg kanskje dannet meg et bilde av en litt kjølig og tilbaketrukket utenriksmann, han har jo jobbet i Dagsrevyen nesten siden jeg ble født, men han er varm. Jeg har alltid sett på ham som en verdensmann, og da han dro til Russland og faktisk fikk litt sjokk over hvordan folk lever i vårt naboland, ble jeg nesten litt forbløffet. Christian er i det hele tatt en perle.