Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tre om Eli

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eli Strand

Davy Wathne, kollega i TV2:

- Eli er ingen sportsbimbo. Hun er en staut, seriøs og vettug dame. Faglig er hun veldig sterk. Allround-ballasten har hun brukt til å orientere seg og gjøre jobben i TV2-sporten på en veldig OK måte. Hun har ikke navnene på europeiske fotballklubber i blodet, men det er hun proff nok til å dekke over. Siden hun ikke har sportsbakgrunn, slik mange sportsjournalister har, må hun bevise masse og opparbeide seg legitimitet i miljøet. Når hun likevel er trygg på skjermen, sier det mye om hennes dyktighet.

Arne Jensen, sjef i TV2:

- Jeg er strålende fornøyd med Eli. Vi lette lenge etter en kvinne til jobben som sportsanker, og Eli er det jeg vil kalle en typisk TV2-er: Positiv, åpen og inkluderende. Hun fremstår som en varm kvinne på skjermen, og det er det viktigste kriteriet for den som skal være ambassadør for TV2. Når det gjelder evnen til å «komme gjennom» tv-ruta, teller personlighet mer enn rent faglige kvaliteter. For du kan egentlig ikke lære å «komme gjennom» ruta. Enten har du det, eller så har du det ikke.

Eva Westvik, reporter i Dagsrevyen og programleder for årets utgave av «Sommeråpent», venninne:

- Eli er rapp i replikken, morsom og slagferdig. Hun har en rå, ironisk vestlandshumor, og kan virke veldig tøff. Egentlig er hun en snill og myk dame som elsker å lage middag for venner. Men hun er ikke et godt husmoremne. Eli er håpløst upraktisk til det meste utenom matlaging. I ungdommen var hun en habil skiløper, og nå tror jeg hun har en smule dårlig samvittighet for ikke å trene nok. Men hun er typen som impulsivt kan finne på å gå Jostedalsbreen på langs - og gjøre det. Eli er politisk engasjert og diskuterer mer enn gjerne. Hun er glad hun har kommet seg bort fra bygda - som hun synes er traurig og full av dølle menn.