Tre om Erik:

Erik Wold

Arnhild Myklebust Eggen, makker i «Morgennytt»:

- Ved første møte er Erik 195 centimeter varm arroganse. Arrogansen forsvinner meget fort ettersom du blir kjent med ham, mens det varme blir værende, og viser en usannsynlig snill person. I studio slår Erik ut i full rytmisk blomst, og han er noe av det råeste som finnes hva angår timing mot studioklokka. Jeg vil påstå at han kan telle ned sekundene til neste nyhetsinnslag nærmest i blinde, og treffe. Vanvittig musikalitet! Med et enormt taleorgan i tillegg, er han en fryd å sitte ved siden av i studio. Det finnes bare én Erik Wold.

Elisabeth Kjær, kollega og

tidligere sjef:

- Erik er en alle tiders fyr, som jeg ikke har annet enn godt å si om. Han har alltid vært grei å ha med å gjøre, også da jeg var sjefen hans. Han jobber og står på, og sutrer ikke. Erik tar livet som det kommer, og har som livsmotto: «La dem holde på.» Det gjør han også. Erik er humørfylt, humoristisk, proff, avslappet og en dyktig journalist. Han er kvikk både i hodet og replikken.

Gunnar Høidahl, sjef:

- Jeg kjenner Erik både som vaktsjef fra Dagsrevyen og som programleder, og han er bokstavelig talt en oppegående fyr. Han er like kvikk mentalt som han er lang. I tillegg har han en verdifull sosial side, og griper gjerne mikrofonen og synger i festlige lag. Erik er svært behagelig å ha med å gjøre, og som seerne også kan iaktta, har han et fordelaktig utseende. Han er dyktig både som programleder og journalist, og jeg er veldig glad for å ha ham med i «Morgennytt».