Tre om Gunhild:

- Fjortiser er skumle

Mari Grydeland, programleder i «Etter skoletid» (i «Guttespagaten» til sommeren):

- Gunhild syr mange klær selv av kjøkkenhåndklær og gardiner og andre ting hun kommer over, til tross for at hun skal se moteriktig og fasjonabel ut. Gunhild har egentlig like kommunegrått hår som meg selv, men farger det mørkt og mystisk. Ellers kan hun være ganske streng og krever effektivitet av dem hun jobber sammen med. Hele tida.

Shaun-Henrik Matheson, medprogramleder «Go'elg»:

- Gunhild kom inn i livet mitt i mai i fjor, og jeg ble umiddelbart sjarmert av henne. Hun prater veldig mye, men det gjør ikke noe, fordi det aller meste av det hun sier, er morsomt. Hun kan av og til virke litt ukonsentrert, men på sin måte er hun egentlig ikke det . Gunhild tar jobben veldig seriøst, og hun vil at ting skal være på plass. Det eneste jeg opplever som vanskelig med Gunhild, og som gjør at samarbeidet oss imellom kan bli litt anspent, er at hun er så vanvittig forelska i meg. Det er Mari Grydeland også.

Janne Rønningen, var programleder i «Midt i Smørøyet»:

- Gunhild er en brå og ukontrollert type som sier sterke, bastante ting for å vekke reaksjoner. Hun er veldig morsom og veldig en av gutta . Hver gang jeg ser henne ute, er hun sammen med menn. Gunhild er uredd og veldig lite jålete.