Tre om Helene

Helene Sandvig

Thomas Numme, studiekamerat fra Volda:

- Helene er en veldig sjarmerende dame. Og hun er faktisk lenge oppe og holder ut på nachspiel, så hun er ikke fullt så helsete som hun ser ut på tv. Jeg har sett henne på fest etter klokka fire om morran, så hun er ikke av de første som går. Men sunn er hun. Dessuten er Helene en veldig dyktig journalist, og jeg tror hun har funnet sin hylle. Hun passer kjempegodt i «Puls», synes jeg.

Kristin Rosenløw Eeg, «Puls»-kollega:

- Helene er stjernen i redaksjonen. Helene er både entusiastisk og seriøs, og veldig til stede. Desuten er hun seermagnet som får ratingen vår til å blomstre, noe redaksjonen selvsagt setter stor pris på. Helene har en fantastisk konsentrasjonsevne, hun kan være full av spillopper og tull og tøys, men når rødlyset slås på, er hun superfokusert. Som kollega er hun raus, sjenerøs og oppmuntrende.

Fredrik Skavlan, NRK-kollega:

- Helene og jeg jobbet sammen under TV-aksjonen i 1997, «Krafttak mot kreft», og da var det jeg som hentet henne over fra Dagbladet til NRK. Det er jeg veldig stolt av i dag. Helene var hyret inn som researcher, mne vi oppdaget fort to ting. A: Dette var et menneske som måtte inn i NRK: B: Hun måtte på skjermen. Helene har en trygghet og en måte å snakke på som gjør at hun egner seg veldig godt som programleder. I tillegg har hun stor faglig innsikt. Hun er en hyggelig jente med mye humor. Hun har også vært ute en vinternatt, og slikt blir det bra mennesker av. Det eneste som er forvirrende, er at hun har en tvillingsøster som er helt lik. En av dem burde forandre håret.