Tre om Henrik

- Vil gjerne være litt macho

Anneke von der Lippe, motspiller i «Et dukkehjem»:

- Jeg har kjent Henrik i mange år, han er en ekstremt hyggelig person og en god kollega. Han vil være venner med alle, og får det som regel til. «Et dukkehjem» er første gangen jeg har spilt mot ham, og på turneen var Henrik alltid klar for en skitur. Han er ekstremt positiv, og når han er det motsatte varer det aldri lenge. Han tar jobben sin alvorlig, noen ganger kanskje litt for alvorlig. Ofte spiller han den joviale, greie, som han selv er, men Henrik har flere sider enn som så. Han forsvarer alltid rollen sin.

Anne Ryg, motspiller i «Soria Moria»:

- Først og fremst er han en fantastisk kollega. Veldig generøs, blander seg oppi alt, og har så å si alltid rett - noe som kan være vanvittig irriterende. Henrik mener alltid noe, og har en liten regissør i magen. Han er desperat etter å bli likt, og det er veldig morsomt å være sammen med ham i sosiale sammenhenger. Han er den eneste jeg kjenner som inviterer venner og kjente hjem til kaffeselskap hos mor og far på 35-årsdagen sin. Henrik er en inkluderende person. Jeg ble kjent med ham som en tøffing på gymnaset, allerede da var han et skuespillergeni. Han er en veldig klok og snill mann.

Nils Ole Oftebro, kompis og kollega:

- Jeg har vært både nær og fjern med Henrik. Han er en usedvanlig trofast og hyggelig venn. Han elsker friluftsliv og lange samvær med sine venner - kanskje ikke like lange samvær med sine venninner. Jeg unner han veldig den suksessen han har med «Soria Moria». Henrik skal man helst treffe med fiskestang i neven og telt på ryggen i Nordmarka. Da er han i sitt ess. Å reise på tur med Henrik er veldig hyggelig - og det finnes så mange historier jeg gudskjelov klarer å holde munn om til avisa.